Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 92 | година XVI | септември-октомври, 2013[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 92, септември-октомври, 2013
Изложба

Славица Јанешлиева и Ладислав Цветковски

осврт на Златко Теодосиевски, Асоцијативна збиеност на размислувањето
осврт на Викторија Васева Димеска, Линеарно и мрежесто

50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+