Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 101-102 | година  | ноември-декември, 2015[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.101-102, ноември-декември, 2015

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Ахмед Буриќ:
Поезија

Дениса Дуран:
Сѐ уште сум млада

Исток Улчар:
Поезија

проза

Игор Станојоски:
ГАРГАРА

Александар Прокопиев:
МАРА ЈОСИФОВСКА 3

Корана Сердаревиќ:
Ѓавол знае
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+