Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 119 | година  | мај-јуни, 2018[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.119, мај-јуни, 2018

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Срѓан Секулиќ:
Поезија

Тихомир Јанчовски:
Поезија

проза

Јорданка Белева:
Ќедер

есеи

Соња Абаџиева:
Tribute to “Bikini Moon"
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+