Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 16 | година III | август-септември, 2000[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.16, август-септември, 2000

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Гордана Михаилова-Бошнакоска:
Предмети

Леонард Коен:
Доста љубеше

проза

Трајче Крстески:
Тепање див зајак

Митко Маџунков:
Куќата на лудаците
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+