Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 34 | година VI | септември-октомври, 2003[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание


СОДРЖИНИ
Блесок бр.34, септември-октомври, 2003

Logo

ЛИТЕРАТУРА

поезија

Асмир Кујовиќ:
Дневник

Муниам Алфакер:
Записи


ГАЛЕРИЈА

осврти

Роберт Алаѓозовски:
Жал за Guerreνικα

Владимир Ангелов:
Прашина имаме, каде е коњот?
50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+