Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 95 | година XVII | март-април, 2014[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 95март-април, 2014
Галерија Осврти

Божем ќе сликав…

...или еднонеделни изговори


/1
стр. 1
Јана Јакимовска

Рачно доработувани принтови настанати претежно со преџвакување на стари идеи и фотографии, бидејќи е добро да се штеди, а уште подобро да се рециклира. Некогаш водам дневник, некогаш водам дневник во слики, а некогаш, пак, е пролет…и не правам ништо.


Изданијата на „Блесок“ од број 01 до број 93 се достапни и на веб сајтот на CEEOL.

Со купување на некој од нашите наслови, директно ги помагате нашите активности. Ви благодариме!50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+