Културна установа Блесок • Основана во 1998 г.
Ново од Блесок

уметноста е внатре

ISSN 1409-6900 | UDK 82+7     Блесок бр. 108-109 | година  | јули-август, 2016[размена]SLOVOKULT.DE
KRUG
BALKANI
OKF                     Рецензирано списание
Блесок бр. 108-109јули-август, 2016
Звук Осврти

Мехмед Бегиќ, избор Блесок 108-109

/1
стр. 1
Мехмед Бегиќ

_______________________________________________________________________

избор Блесок 108-109

    video 1 Lou Reed - Walk On The Wild Side
      
    video 2   Venus - Perfect Lover
      
    video 3  FKA twigs - Papi Pacify
      
    video 4  The Rudy Trouvé Sextet - I Wanna Be Yr Beach
      
    video 5: Dance Me To The End Of Love - Film by: Aaron Goffman, Star: Quentin Tarantino; Music: Leonard Cohen


Изданијата на „Блесок“ од број 01 до број 93 се достапни и на веб сајтот на CEEOL.

Со купување на некој од нашите наслови, директно ги помагате нашите активности. Ви благодариме!50%


СЛЕДЕТЕ НÈ:
посетете нè на Facebook следете нè на Twitter следете нè на Google+